Stiga motorsågar

Då var det dags igen att utöka ditt sortiment att trädgårdsverktyg till en motorsåg och du kanske redan har andra populära verktyg till trädgården från Stiga som du känner enkelt igen med sin gula färg som inte går att missa. Stiga har självklart alla typer av motorsågar för dig i alla olika prisklasser och då självklart till olika ändamål och som drivs med olika typer av drivmedel beroende på ditt användningsområde. Om vi börjar med den simplaste modellen av en motorsåg från Stiga så är den anpassad för mindre typen av arbeten både i hemmet och i trädgården då den drivs av el och kommer då inte att lukta avgaser. Motorn är på hela 1700W och har ett svärd på 35cm, samt väger endast 4 kilo vilket gör den till ett bra verktyg hemma för många typer av arbeten. Går du upp ett steg av Stigas morsågar så drivs de av bensin och är då anpassad för arbeten hemma och har en låg ljudnivå med låg bränsle förbrukning och snabbspänning av kedja och luftfilter demontering utan krångliga verktyg.

>> Köp här en motorsåg här – stort sortiment

För dig som skall använda motorsågen till mer tuffare arbeten som skogskapning och vedkapning så skall du välja en kraftfull bensindriven motorsåg från Stiga. Där motoreffekten ligger på runt 1600W och svärdlängden på 40 cm. Även en låg vikt på runt 6 kilo och en tank på 0,29 liter.
Du kommer nu att kunna tänka genom ditt val av din motorsåg från Stiga och den modell som passar dig kommer du enkelt att kunna välja för att Stiga har modellen för dig.
Fördelen med en Stiga motorsåg är att du hittar serviceverkstäder runt om i hela landet, och en motorsåg från Stiga har egenskaper som låga emissioner, låga ljudnivåer och låg bränsleförbrukning när du väljer en modell från Stiga som drivs med bensin.
Stigas motorsågar som drivs med el är anpassad för dig som skall använda mestadels din motorsåg från Stiga i hemmet och i den lilla trädgården till mindre typer av arbeten som kapning av ved med mera.
Motorsågarna från Stiga som drivs med bensin är gjord för dig som skall använda motorsågen mest utomhus, och det finns olika modeller i olika prisklasser som kommer att passa dig.
Att köpa en motorsåg från Stiga är ett säkert val eftersom företaget har funnits under så många år, och säkerligen så har du redan ett annat trädgårdsverktyg från Stiga redan och vet att Stigas produkter har väldigt hög kvalité och kommer att vara tillhjälplig i den trägård och samt i hemmet utan att du behöver göra arbetet. Din Stiga motorsåg kommer att göra arbetet åt dig när du vill och hur du vill.