Partner motorsågar

När det är dags att ta hand om din trädgård i hemmet med en motorsåg som du skall välja så har Partner många olika varianter som kommer att passa till ditt arbete, som då är beroende på ditt användningsområde. Om vi börjar att titta på de billigare modellerna så börjar vi först med en eldriven motorsåg som är anpassad för arbeten som att kapa ved eller snickerier i mestadels hemmet. Svärdet på motorsågen ligger på 40 cm, och har en kedjehastighet på 15 m/s och väger 4.2 kilo och kommer att göra jobbet som den är anpassad för.

När vi går upp ett steg i Partners motorsågar som drivs med el så skiljer sig modellen med att den har ett kraftfullare handtag och är även anpassad för större arbeten som att kapa träd med en svärdlängd som ligger på runt 35 cm. Ett proffs som skall använda en motorsåg till många olika typen av arbeten skall helst välja en motorsåg från Partner som drivs med bensin, och de mer simplare modellera som drivs med bensin är mest anpassade för trädgårdsarbeten och vedhuggning med ergonomiska handtag som även är vibrationsdämpande.

>> Köp här en motorsåg här – stort sortiment – fraktfri leverans

Partner toppmodeller är för proffsen och med en genomgående kvalité och självklart drivs med bensin för mångsidiga arbeten och effektivitet. Partner har många smarta funktioner som vevhus i magnesium som gör att vikten blir låg och har hög hållfasthet. Partner har även ett avancerat anti vibrerings system och handtaget är separerat från motor och skärutrustningen. Vilket gör din motorsåg från Partner en ergonomisk motorsåg som både gör sitt och arbetet för dig proffsigt. De dyrare modellerna har även en smart autochoke som återställs vid ett gaspådrag , vilket gör att motorn sköter det mesta själv utan massa krångliga manuella chokar. Partner har väldigt många modeller av motorsågar och du kommer att kunna att hitta den som drivs med el eller bensin beroende på ditt användningsområde.

Den genomtänkta designen av ergonomiska handtag som är dämpade mot vibrationer gör att en motorsåg från Partner kommer att bli lätt för dig att arbeta med.
Tänk på när du väljer en motorsåg från Partner till om du skall använda den mestadels inomhus till byggen eller om du skall använda motorsågen utomhus och välj en då en som drivs med bensin. Att använda en motorsåg från Partner inomhus som drivs med bensin kan mestadels endast göras vid nya byggen då det kommer att lukta avgaser. Partner har en modell för dig och du kommer att bli nöjd med din motorsåg från Partner p.g.a. sim höga kvalité och smarta funktioner, samt den höga säkerheten vid användning.