Jonsered motorsågar

Med ett stort urval av trädgårdsprodukter så är Jonsered en av största företaget med produkter både för hemmafixaren och proffset. Du känner säkert igen en Jonsered verktyg med sin röda färg, och på Jonsered hemsida kan du enkelt se alla modeller samt hur de är smart kategoriserade i olika användningsområden som val av motorsåg som är sporadiskt bruk/vehuggning, deltidsbruk i skog och heltidsbruk skog.

Först tittar vi på en modell som är anpasade för tillfällig användning och för mindre arbeten som vedkapning.
Jonsered har smarta egenskaper som Clean Power motor som reducerar skadliga avgas emissioner med upp till 75% och minskar även bränsleförbrukningen på din motorsåg från Partner med upp till 20%. På en motorsåg från Jonsered så har de även en Turbo funktion som separerar av allt damm och sågspån från insuget där luftfiltret sitter, och gör att det inte blir igensatt lika snabbt som på andra tillverkare av motorsågar.

>> Köp här en motorsåg här – stort sortiment – fraktfri leverans

Anti Vid är en annan smart funktion som du hittar på Jonsered motorsågar, och ett system med vibrationselement gör att Jonsered har de bästa vibrationsdämpningen på marknaden idag. Spin Start är nästa typ av egenskap som din Jonsered motorsåg har och minskar dragmotståndet på starthandtaget med upp till 40%, och verktygsfri kedjespännare gör att kedjan spänns utan att behöva använda verktyg. När du går upp i mellanklass modellen av en motorsåg från Jonsered så har är de modellerna anpassade för skogsbruksanvändning mest deltid och även heltid, och är anpassade till att klara alla typer av tuffa arbeten. Många olika egenskaper som Ulticor som är en variant av utformning för tuffa jobb och högsta möjliga prestanda. Vevhus är tillverkade av magnesium som gör Jonsered motorsågar i mellanklassen lätta och hållbara.

En motorsåg från Jonsered är ett proffsigt verktyg som kommer att göra jobbet på ett proffsigt sätt och har en väldigt hög respekterat namn inom de proffsiga industrin vilket gör att när du väljer en motorsåg från Jonsered så väljer du alltid det bästa du kan få på marknaden. Jonsered smarta hemsida gör det lätt för dig att välja rätt, och du kommer att kunna ta del av en motorsåg som kommer troligen att hålla under hela din livstid om du sköter om din Jonsered motorsåg.

Man känner direkt när man tittar på en motorsåg från Jonsered att denna är ett proffsigt verktyg i trädgården eller skogen, och som då även är så smart genomtänkt att du kommer att ha svårt att titta åt andra märken som gör valet av en Jonsered motorsåg till en av de valet som är mest säkert för en lång och säker användning precis som proffsen.