Husqvarna motorsågar

När man säger Husqvarna så tänker du genast på trädgårdsverktyg och tänker svenskt att det är ett märke kanske som du redan har, eller vill ha för att du vill köpa endast trädgårdsprodukter som kommer att hålla under många år, och det är lika bra att satsa på kvalité direkt. Samma sak gäller när du väljer en motorsåg från Husqvarna så har de modeller för alla typer av ändamål som passar hemanvändaren och den professionelle skogsarbetaren som behöver den bästa typen av motorsåg som finns på marknaden.

När vi börjar att titta på Husqvarna motorsågar så börjar vi med modeller för hemanvändaren och vi hittar en modell direkt som är anpassad för beskäring och lättare sågning samt hobbyarbeten. Husqvarna modellen har egenskaper som Air Injection vilket är ett luftreningssystem som ger längre intervall mellan rengöring av luftfilter, X-Torq som ger lägre bränsleförbrukning, kombinerat choke och stoppreglade för att minska risk för sur motor, LowVib som skonar dina händer och armar med vibrationsdämpare, lätt justering av kedja och svärd helt utan verktyg.

>> Köp här en motorsåg här – stort sortiment – fraktfri leverans

Troligen så har Husqvarna de största sortimentet av motorsågar som finns på marknaden, och om vi tittar på de professionella motorsågarna som är anpassad för effektiva arbeten i skogen så har man extra funktioner som en tredelad vevaxel som är speciellt framtagen för maximal slitstyrka under de mest krävande arbeten och förhållanden. Magnesiumvevhus för tuffa och höga varvtal samt säkerhetsställer en lång livslängd. Handtagsvärme med effektiva värmeslingor i både de främre och bakrehandtaget vilket ger dig den bästa komforten i kyla och väta.

Man märker att Husqvarna tänker på alla användare och inga onödiga extra funktioner finns på modeller som inte är anpassade för det ändamålet. En motorsåg från Husqvarna är väl genomtänkt och finns en speciell funktion där så är motorsågen anpassad till ett visst arbete som Husqvarna har tänkt på. Starka motorer och chassin samt den låga vikten gör att även de billigaste hemmodellerna känns väldigt proffsiga och genomtänkta på alla sätt och vis.

En motorsåg från Husqvarna kan du enklast välja via deras hemsida där du enkelt väljer vilken typ av jobb du skall använda den till och Husqvarna kommer att hitta modellen till dig med några enkla musklick. Gör som ett proffs och köp en Husqvarna motorsåg för att det kommer du känna på i det långa loppet p.g.a. den genomgående kvalitén samt alla serviceverkstäder som finns överallt i landet gör att det är lätt att hitta reservdelar utan några som helst problem. Husqvarna motorsåg kommer att vara med i många år och finns vid din sida när du behöver den utan bekymmer.